Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Johannis, din concediu, catre sibience: sa se bucure de o primavara frumoasa

Chiar și aflat în concediu de odihnă, primarul Sibiului a transmis, prin intermediul Biroului de presă al Primăriei, mesajul său cu ocazia zilei de 8 martie. ”Urez tuturor doamnelor şi domnişoarelor din Sibiu "La mulţi ani!" cu ocazia zilei de 8 martie. Şi pentru că această zi coincide cu începutul primăverii, le doresc să se bucure de o primăvară frumoasă şi le urez în acelaşi timp multe împliniri şi bucurii”, sunt cuvintele scrise în comunicatul transmis. Klaus Johannis va reveni din prima parte a concediului de odihnă din acest an pe 17 martie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Klaus Johannis

Vizualizari: 179

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Geta

Acum 14 ani

Si eu iti urez sa fi coleg cu ...Solomon! Sa ai parte de martisoare de la DNA si snururi de la Parchet! Dupa Valcea , Craiova etc urmeaza ...Klaus!
Raspunde

abureala

Acum 14 ani

Voi chiar credeti ca infatuatul asta s-a deranjat sa sune din Republica Dominicana pentru urari? Solomon si Gutau sunt mici copii pe langa hotiile banditului asta de o lacomie iesita din comun! La puscarie, acolo este locul lui Klaus cel Corupt!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus