Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Monitorul de Sibiu, 27 august

Monitorul scrie despre cum poţi lua ţeapă cu termopane. O firmă care nu şi-a respectat contractele semnate. "Individul, Ioan Stirbet, a infiintat o firma care monteaza, printre altele, geamuri si usi termopan, Expert Montaj SRL. Pentru a atrage clienti, omul nostru a dat sfoara-n tara ca ofera reduceri substantiale, chiar si de 40 la suta, pentru cei care achitau intreaga lucrare in avans, pe loc. Si clientii nu au intarziat sa apara. Micul intreprinzator a incheiat numeroase contracte, cu banii incasati in avans, pe loc, insa de fiecare data a „omis" sa taie chitanta sau factura. La inceput si-a onorat comenzile, dar calitatea muncii era indoielnica. Apoi a disparut pur si simplu cu banii oamenilor, care au asteptat luni in sir sa vina cineva de la firma, sa le monteze termopanele", scrie Moitorul.
Un şofer a fost prăduit în cinci minute de peste 300 de costume. "Barbatul a oprit intr-o parcare din Saliste. Aici a constatat lipsa celor 233 de costume din incarcatura pe care o transporta si a sunat la 112. Oamenii legii incearca acum sa stabileasca cum si mai ales cine a reusit sa fure atat de mult, in doar cinci minute", scrie Monitorul. S-a întâmplat într-o parcare în Sălişte şi furtul cică a durat cinci minute. Adică mult mai puţin faţă de cât îi ia unui funcţionar să-şi spună "ce doriţi?".
Monitorul a intrat în febra începerii noului an de învăţământ şi a reluat articolele deja prezentate în Tribuna. Aceeaşi concluzie: şcolile nu sunt gata.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 381

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus