Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

O calugarita din Sibiu a accidentat mortal o fetita din Valcea

O fetiţă în vârsta de 12 ani a murit, iar o alta de 10 ani a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, după ce au fost lovite, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni, de un autoturism condus de o călugăriţă.  Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea, un autoturism Mercedes Benz, condus de o călugăriţă, a lovit două fetiţe, una dintre acestea murind pe loc, iar cealaltă fiind transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, informează Mediafax.
Din primele cercetări a reieşit că fetele traversau strada pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului, iar la un moment dat au fost lovite de maşina înmatriculată în judeţul Sibiu, care avea semnul de începător pe parbriz.
Pe numele călugăriţei va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus