Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Meci tare: Gaz Metan vs. CFR Cluj

Echipa medieşană va întâlni în etapa a V-a a Ligii I pe fosta campioană a României, CFR Cluj. Provocarea nu îl sperie pe Cristi Pustai care speră că ceferişti vor fi obosiţi după partidele din Europa League. „întâlnim o echipă foarte bună dar să sperăm că o să fie şi foarte obosită, a avut multe meciuri săptămâna trecută. Gândurile noaste sunt de a câştiga fiecare meci”, a declarat Pustai. El a mai vorbit şi despre greşelile făcute de jucătorii săi „încercăm să jucăm cu o construcţie scurtă însă uneori, când se pierde mingea, se trece foarte uşor din faza ofensivă în faza defensivă. Este o greşeală pe care încercăm să o remediem cât mai repede” a spus Pustai. Dezamăgirea tehnicianului vine şi din partea unor jucători care „nu reuşesc să facă ambele faze”.
Pustai recunoaşte că meciul din etapa trecută, cu Cehlăul Piatra Neamţ, l-a pierdut din cauză că ambele goluri au fost primite în superioritatea numerică a echipei şi pentru s-au făcut greşeli în lanţ. în privinţa lotului, pentru meciul cu CFR Cluj, Silvăşan este apt pentru meci, în schimb Jarko Markovic va lipsi el fiind accidentat. Gaz Metan va juca împotriva echipei CFR Cluj, pe 30 august, la ora 19:00. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus