Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Constantin Morar si-a dat demisia din PSD



Fost preşedinte al Consiliului Judeţean, candidat la alegerile parlamentare, fost vicepreşedinte al PSD Sibiu, Constantin Morar şi-a înaintat astăzi demisia din partid. Demisia a fost trimisă în această dimineaţă preşedintelui organizaţiei municipale Sibiu, Gheorghe Suditu. "Astăzi i-am transmis demisia domnului Suditu. Dacă partidul nu mai are nevoie de tine şi te poziţionează într-un con de umbră, nu are rost să-ţi iroseşti timpul, energia, viaţa", a explicat gestul Constantin Morar.
Liderul organizaţiei municipale, Gheorghe Suditu, a fost informat de demisie de "Turnul Sfatului". "Nu ştiu nimic. Este posibil să fie adevărat dar eu nu ştiu nimic. Oricum, dacă e real ce îmi spui, îţi spun că nu rămâne aşa. Nu cred că va rămâne aşa", a spus Suditu.
Alături de Morar, a plecat din partid şi Mirela Oltean, fost preşedinte al organizaţiei municipale de tineret a PSD Sibiu. "Am subevaluat ghemul de interese care pluteşte ca un nor negru peste Organizaţia PSD Sibiu. Treptat am aflat că semnificaţia postului de Preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD o depăşeşte pe aceea de Preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD", spune Mirela Oltean într-o scrisoare deschisă adresaă conducerii PSD.
MAI MULTE INFORMAŢII, EXPLICAŢII ŞI MOTIVE DESPRE DEMISIA LUI CONSTANTIN MORAR PUTEŢI CITI LUNI ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ A SĂPTĂMâNALULUI TURNUL SFATULUI.

SCRISOAREA DESCHISĂ A MIRELEI OLTEAN:
Subsemnata, Mirela Olteanu prin prezenta va aduc la cunostinta ca incepand cu aceasta data mi-am prezentat demisia conducerii Organizatiei PSD Sibiu.
Am intrat in acest partid convinsa fiind ca pot aduce o viziune noua si puternica a politicii de stanga.
Nu, nu am fost naiva. Intotdeauna am crezut cu tarie in proiectele pe care mi le-am asumat oricate piedici, reale sau inventate, s-au conturat. Dar probabil nu sunt in timpul potivit si locul potrivit. Este fascinant sa afli ca pe unii membri de partid i intereseaza foarte putin, sau aproape deloc, daca cineva dintre cei care candideaza la anumite functii in cadrul organizatiei de partid au ceva de oferit cu bunacredinta.
Am subevaluat ghemul de interese care pluteste ca un nor negru peste Organizatia PSD Sibiu. Treptat am aflat ca semnificatia postului de Presedinte al Organizatiei Municipale PSD o depaseste pe aceea de Presedinte al Organizatiei Judetene PSD.
Multa lume mi-a atras atentia cand am hotarat sa intru in randurile acestui partid, oameni care ma cunosteau foarte bine si care au stiut ca nu sunt genul care sa privesc pe cineva in ochi, sa-i promit cu vehementa si hotarare ceva si apoi sa nu ma tin de cuvant. Ei stiau de ce, iar eu nu.
Mi-am dorit sa reprezint in fata sibienilor numele PSD, al acelui PSD in care cred: moderat, axat pe politici clare si rezultate, cu un discurs civilizat, intotdeauna decent si responsabil. Mi-am dorit sa fiu un sprijin pentru partidul meu, pentru colegii mei, si am raspuns fara ezitari atunci cand acesta si acestia mi-au cerut-o. Mi-am dorit sa ofer sibienilor optiunea de a vota pentru un partid format din oameni fermi, inteligenti cu solutii rapide si durabile.
Propunerea mea a fost limpede: sa punem la punct lucruri simple, logice si sa le rezolvam rapid. Cred in continuare ca aceasta este filosofia corecta si sper din toata inima ca acela care va ajunge presedintele organizatiei judetene de tineret al PSD Sibiu sa inteleaga bine si nerabdarea tinerilor, devotati cu adevarat acestui partid, si revolta lor fata de modul in care au fost tratati pana acum, si obligatia de a privi spre viitorul tinerilor, nu spre propria persoana.
Eu chiar nu cred ca politica se face fara caracter, cu pretul de a fi injurat si abordat cu insuficienta si simplism de chiar propri colegi de partid.
Sper in clipa in care si in PSD Sibiu mitocania si bataia de joc sa fie invinse de bunul simt al adevaratilor PSD – isti.
Nu mi-am dorit functii in PSD si nu am intrat in acest partid pentru a obtine beneficii.
Prin tot ceea ce am facut si voi face, ca om politic, voi servi din toate puterile idea politica pe care o respect si nu ma voi opri pana cand ideile in care cred nu vor deveni, dintr-un proiect neterminat si indecis, o realitate certa.
Nu in ultimul rand vreau sa multumesc tuturor prietenilor, colaboratorilor si colegilor care m-au ajutat in toata aceasta perioada si vreau sa le promit ca voi ramane pentru ei acelasi om, de bunt simt si caracter iar prietenia mea pentru ei va fi pentru totdeauna.



Data,                                                              Mirela Olteanu
24.03.2010

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

21 comentarii

ion ionesca

Acum 14 ani

domnilor psd-isti,eu am vazut si am auzit informatii trimise de d-l cindrea in care se anunta inscrieri in psd chiar si on line.dar de unde .vad ca oameni importanti pentru partid pleaca .cine este vinovat si cine da socoteala la modul real pentru tot ce se intimpla in psd.-ul sibian
Raspunde

Mirela Olteanu

Acum 14 ani

Intradevar nu am facut nici o sedinta de cand am fost numita la judet, nu am facut nici o actiune dar am facut totusi scandal si am alungat cativa membri de la tineret din organizatie. Macar pentru bisericutele pe care le-am creat in TSD, si-ar mai putea da si cei 2 membri care mi-au fost alaturi, deoarece din cei circa 200 de membri eu ma intelegeam doar cu 2 din acestia, asa ca va rog dati-va demisia.
Raspunde

mirela

Acum 14 ani

Am 33 de ani si sunt singura poate acuma dupa ce mi-am facut publicitate ma va lua si pe mine cineva de sotie, pt. ca de la partid nu ma vrut nimeni, toti mi-au spus ca sunt urata. Va multumesc!
Raspunde

membru

Acum 14 ani

Bine ca ai plecat ca oricum nu ai facut nimic pentru organizatia de tineret decat numai scandal.
Raspunde

blonda

Acum 14 ani

Pacat ca Psd a pierdut un om de valoare si un mare caracter.Mirela e o tipa destpeata care se va descurca si fara PSD.toata admiratia ptr ea.lasa gurile rele sa vorbeasca ca tot degeaba.noi stim care e carcaterul tau
Raspunde

Adevaratul motiv

Acum 14 ani

Urmeaza statia " Partidul tradatorilor" cu peronul peronul pe partea dreapta
Raspunde

blonda

Acum 14 ani

si apropo pentru MEMBRU , de exemplu tu ce ai facut ptr partid?sau te-ai aratat cu ceva?
Raspunde

Adevaratul motiv

Acum 14 ani

Urmeaza statia " Partidul tradatorilor" cu peronul peronul pe partea dreapta
Raspunde

fane

Acum 14 ani

in urma cu ceva zile iohANNUS a cedat 1. nu mai candideaza in 2012 la primarie 2. pleca dar nu la innchisoare. pleaca parlamantar ue sau ambasada din germania, 3 a promis ca, il sustine pe ariton si nu pe trihenea la alegerile de primar. pdl pare multumit. Ce face PSD ? ameninta primarul ca nu i se va inchide dosarul penal - ATENTIE - si nici cel de fals in declaratii de la ANI. Cer o declaratie din partea primarului de sustinere a candidaturii lui MORAR care in aceste conditii revine in PSD. Cei din PNL , sustin pe Morar ca INDEPENDENT. Negocierile sunt in toi. Cata porcarie. Pentru 2012 PSD a adunat deja aprx. 800 mii euro, pdl aprx. 1,0 mii euro, pnl aprx. 900 mii euro. Atentie iohANNUS, ARITON, CINDREA, CAZAN, MORAR, BOITAN, STIRBET, TURCANU & - ROMANII MOR DE FOAME!!!!
Raspunde

Adevaratul motiv

Acum 14 ani

Urmeaza statia " Partidul tradatorilor" cu peronul peronul pe partea dreapta
Raspunde

Pt Mirela si Costica

Acum 14 ani

Oricum dupa 6 decembrie nu v-a mai vazut nimeni. Drum bun! Poate Oprea gaseste ceva de apreciat la voi.
Raspunde

ULOS

Acum 14 ani

Situatia e jalnica la PSD Sibiu au ramas doar cei care ii ridica oda marelui conducator iubit CINDREA. Asta distruge partidul, cum va explicati plecarea atator membrii din PSD Sibiu si practic acelasi motiv. Daca cineva iti spune ca esti beat te duci si te culci. In PSD Sibiu e tocmai invers, Cindrea ii trimite pe toti la culcare cu girul conducerii centrale a PSD. Imi e sila ... de sila.
Raspunde

du-te Dica du-te

Acum 14 ani

Du-te la independenti dar nici acolo nu vei face nimic ca si in viata, ca si in PSD. Apropo dragi colegi mai tineti minte cand a venit Geoana si distinsa si-a luat ciorapi cu plasa. :-) Pe toti ne-o facut de minune.......
Raspunde

cistinel

Acum 14 ani

Moraru a facut o miscare intligenta! cu cindrea si slugarnicul betiv suditu la carma organizatiei Psd nu se poate face nimic. Se vede asta si dupa rezultatele celor doi!
Raspunde

sibienii

Acum 14 ani

Toti cei care scrieti la comanda sa va ganditi bine inainte de a face niste afirmatii gratuite, sa arunci cu noroi in oameni care inseamna ceva pt. sibieni si care pot oricand sa priveasca multimea in ochi , asta spune tot de gasca care actioneaza la comanda lui cindrea. bravo nelule ai mai facut un gest nedemn asa cum numai tu sti sa faci
Raspunde

cr9

Acum 14 ani

unde`s banii care trebuiau sa ajunga la tinerii care au muncit in campanie? la suditu in buzunar. nici sandvisurile si ceaiul cu care se lauda in sedinte nu le`a trimis la corturi si atunci normal k tot mai multi pleaca li scarba de jeguri k suditu
Raspunde

pentru du-te Dica du-te

Acum 14 ani

stai linistita draga mea ca nici tu nu esti mai buna....oricum imaginea ti-o faci ptr ce esti ca om nu ptr ce ciorapi porti
Raspunde

PSD

Acum 14 ani

Alin Greavu ales presedinte TSD.
Raspunde

ioio

Acum 14 ani

Greavu Alin a fost ales in functia de presedinte al TSD ! Felicitari !
Raspunde

gica

Acum 14 ani

Felicitari Alin pentru functia de presedinte al TSD Sibiu. Mult succes in mandatul de 4 ani.
Raspunde

mosu

Acum 14 ani

Bravo Alin. Cine pierde pleaca? rusinica.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus