Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Apa sange nu se face. Printul Paul de Romania si Printesa Lia la “Dansez pentru tine"

Prinţul Paul de România şi Prinţesa Lia vor fi invitaţii speciali ai ediţiei de vineri a emisiunii "Dansez pentru tine", în care aceştia vor purta costume populare româneşti şi vor dansa, în scop caritabil, un dans folcloric tradiţional, informează Pro Tv, citat de Mediafax.

Vineri, 9 aprilie, de la ora 20.30, telespectatorii Pro TV vor avea parte de un festin coregrafic şi de atitudine la "Dansez pentru tine".

Prinţul Paul de România şi Prinţesa Lia sunt invitaţii speciali ai serii, din partea revistei The One. Ei vor purta costume populare româneşti şi vor dansa în direct, în platoul emisiunii, alături de nea Marin Barbu, un dans folcloric tradiţional, în scop caritabil.

În plus, şi actorul Ion Dichiseanu vine la "Dansez pentru tine" pentru a ajuta o familie săracă. El va dansa alături de fiica lui.

Şi Ştefan Bănică pregăteşte un moment special pentru vineri seară. El va cânta alături de actorul Alexandru Arşinel o piesă binecunoscută publicului, într-o manieră inedită.

 

foto: Bănăţeanul

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

grammaticus

Acum 13 ani

Cum, adica, "apa singe nu se face"? Va bateti joc de Alteata Sa. In primul rind, se spune "Singele apa nu se face." Mai cititi, mai va informati, si apoi scrieti cit vreti, cit puteti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus