Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cazan: Mitea vrea destramarea PNL

Președintele interimar al PNL Sibiu, Mircea Cazan, a  avut astăzi mai multe declarații cu trimitere la adversarii săi de la congresul organizației din 24 aprilie: Eugen Mitea, respectiv Nicolae Neagu. În opinia deputatului liberal, Eugen Mitea dorește dezbinarea PNL Sibiu, iar Nicolae Neagu se grăbește atunci când vrea să devină președinte al organizației sibiene, pentru că liberalii nu au uitat încă trecutul democrat al acestuia. ”Anumiți colegi se duc la primăriile Partidului Democrat, acești primari cheamă delegații liberali la congres la primărie și le spune să-l aleagă pe Nicolae Neagu. Probabil este un alt tip de a face politică. Nu știu dacă Nicolae Neagu vrea să candideze la șefia partidului, dar sigur Eugen Mitea vrea ca eu să nu mai fiu președinte. Cu Eugen Mitea am încercat de un an de zile să-l contactez și nu mi-a răspuns (...) Mitea vrea destrămarea PNL Sibiu”, a declarat astăzi Mircea Cazan.

Legat de proiectul propus de Nicolae Neagu liberalilor, Cazan spune că are încă o culoare portocalie. ”Proiectul domnului Neagu are o culoare încă prea portocalie. Să-l lăsăm puțin să se îngălbenească. Liberalii nu au uitat că în 7,8,10 aprilie, Nicolae Neagu făcea campanie în teritoriu pentru a susține un candidat democrat la șefia Consiliului Județean, iar mulți din liberalii actuali se luptau în campanie cu Nicolae Neagu”, a mai spus Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

hi,hi

Acum 13 ani

pe voi v-a dezbinat Antonescu!
Raspunde

un liberal

Acum 13 ani

Raspunde

un liberal

Acum 13 ani

Si dumneavoastra domnule Cazan cam ce culoare aveti ? Sa fie cumva rosie, de social democrat, cum ati fost pe vremea APR ? Sau mai galben, ca la taranisti, ca doamna Boitan ? Ca eu sincer nu prea va vad liberali pe nici unul ... Vai de PNL, ce a ajuns ... Un APr-ist (Cazan), un PD-ist (Neagu) si o taranista de ocazie (Boitan) sa se bata pt sefia ... PNL Sibiu
Raspunde

ptr un liberal

Acum 13 ani

Ai perfecta dreptate. E trist.
Raspunde

Corina

Acum 13 ani

Cand PNL va ramane in afara parlamentului, nimeni nu se va mai bate pe sefia organizatiei. Dispare posibilitatea de a ajunge la ciolan, asa ca sefia nu mai are chiar niciun haz.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus