Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Prioritate schimbata la intersectia Scoala de Inot cu Rennes

Din 15 aprilie 2010, sistemul de acordare a priorităţii la intersecţia străzilor Rennes cu Şcoala de Înot se va schimba: cei care circulă pe ambele sensuri ale străzii Şcoala de Înot vor fi obligaţi să oprească la semnul STOP pentru a permite trecerea celor care vin de pe strada Rennes. Decizia anunţată de reprezentanţii Primăriei Sibiu vine după ce, în ultima vreme, pe strada Rennes au început să se formeze lungi cozi de autovehicule. În altă ordine de idei, Primăria Sibiu anunţă că în această sâmbătă firma furnizoare de electricitate va realiza o lucrare de branşament care va necesita traversarea bulevardului Victoriei, în zona Rectoratului ULBS. Lucrarea se poate realiza în condiţii de trafic, între orele 8 şi 18.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 239

Comentarii

1 comentarii

daca ai cap

Acum 13 ani

pe de alta parte ar fi bine ca inainte de cantina studenteasca la intrarea pe rennes din bul. victoriei sa se lateasca strada sa se mai faca o banda ca stam toti in intersectie pana reusim sa intram pe straduta aia ingusta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus