Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Noul presedinte al PNL Sibiu isi incepe mandatul la... Urgenta

Virgil Popa, proaspătul președinte al organizației municipale a PNL Sibiu a ajuns astăzi la secția urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu. ”Nu este ceva foarte grav. A fost dus repede la Urgență, el are niște probleme mai vechi cu stomacul”, a explicat situația președintele interimar al organizației județene, Mircea Cazan.

REZULTATE ALEGERI:

Preşedinte: Popa Virgil-162

Vicepreşedinţi:

Man Otilia- 122
Iaru Magda- 113
Jugărean Ieronim- 106
Oprişor Sorin- 104
Dietrich Roberto- 97
Carabaşu Angela- 92
Rotaru Dan- 92

 

Membri:

Neagu Andrei- 85
Cazan Diana- 84
Balaşiu Cristian- 79
Titian Petrică- 74
Zavatin Alexandru- 70
Pop Răzvan- 65
Fesan Puiu- 61
Oltean Marius- 59
Isaicu Dan- 59

 

Supleanţi:

Bucurenciu Paul- 50
Mihu Cristian- 47
Oroian Ovidiu- 45
Firi Octavian- 41
Gancea Alexandru- 40
Hurdu Dan Dumitru- 39
Ungureanu Marius- 36

 
Pe lângă membrii aleşi, viitorului birou de municipiu i se alătură, conform statutului PNL, şi preşedintele TNL municipiu Sibiu, Koşman Alexandru, împreună cu preşedintele OFL municipiu Sibiu, Albu Laura.

Tot în cadrul acestei delegaţii s-au hotărât delegaţii muicipiului Sibiu la Conferinţa Teritorială de Alegeri PNL Sibiu care va avea loc în data de 9 mai. Aceasta va fi formată din preşedintele TNL municipiul Sibiu, Koşman Alexandru, plus primii 10 membri aleşi în funcţie de numărul de voturi obţinute în cadrul Adunării Generale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus