Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Motivul achizitionarii unui 4x4: sa poti parca oriunde

Sibiu. 2010. Miercuri, 14 aprilie, ora 11.20. Parcarea de pe strada Justiției, doldora de mașini, ca de obicei. Patru dintre acestea se disting de restul: au parcat total aiurea: două stau suite cu toate cele patru roți pe spațiul verde, una e urcată doar cu o roată peste bruma de verdeață, iar cea de-a patra ocupă jumătate din trotuar. Toate cele trei mașini care stau pe spațiul verde sunt SUV-uri (Sport Utility Vehicle). Cel puțin unul, aparține unui avocat. Cât privește SUV-ul care blochează intrarea într-o curte și jumătate din trotuar aparține lui Cristian Marinescu, cel care, în 2008, își dorea să candideze la Primăria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

un frustrat,

Acum 13 ani

ca de obicei! Adevarul e ca unicul motiv pt care iti trebuie 4x4 e pt parcarea la locul vostru de baute, unde n-ai gasit azi spatiu! traian pupincur primaria, la ce cratere avem in oras, dar de care n-ai voie sa scrii, ce alta masina crezi ca rezista?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus