X

Organizatia TSD Sibiu, "consternata" de declaratiile lui Cosmin Ionescu

Organizația TSD Sibiu, prin vocea președintelui Alin Greavu îi atrage atenția fostului președinte al organizației de tineret, Cosmin Ionescu, de faptul că poate fi sancționat de partid pentru declarațiile sale. Ionescu a declarat în cadrul unei conferințe de presă că liderii locali ai partidului dau dovadă de ”management precar şi desfăşurarea unei politici a bunului plac”.

Organizația TSD Sibiu susține că Ionescu poate suporta sancțiuni pentru cuvintele sale: ”Vrem să atragem atenţia colegului nostru, Cosmin Ionescu, că în trecut astfel de ieşiri publice fără acordul forurilor de conducere ale partidului au fost drastic sancţionate conform statutului şi regulamentului intern de organizare şi funcţionare”, se arată într-un comunicat de presă remis de tinerii social-democrați sibieni.

COMUNICATUL TSD SIBIU:

           Organizaţia Judeţeană TSD Sibiu prin prezenta doreşte să-şi exprime consternarea faţă de acţiunile pe care colegul nostru Cosmin Ionescu le-a avut în ultimele zile prin ieşirile sale publice.

          Noi tinerii social democraţi am privit şi vom continua să privim partidul ca şi pe o familie. Atunci când ai o frustrare, o supărare sau o nelămurire cauţi să îţi rezolvi aceste probleme în interiorul familiei şi nu prin intermediul vecinilor. Vrem să atragem atenţia colegului nostru, Cosmin Ionescu, că în trecut astfel de ieşiri publice fără acordul forurilor de conducere ale partidului au fost drastic sancţionate conform statutului şi regulamentului intern de organizare şi funcţionare.

          Dorim să subliniem faptul că activitatea politică este o activitate benevolă care se desfăşoară conform unor reguli clar stabilite.

          Avem speranţa că în acest ceas al doisprezecelea Cosmin va da dovadă de maturitate politică şi înţelepciune, aşa cum a afirmat că are, va reveni cu picioarele pe pământ şi va fi alături de partidul din care face parte în viitoarele competiţii politice.

 

Organizaţia Judeţeană TSD Sibiu

 

               Alin Greavu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

12 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  de la Copsa Mica

  Cand Dumnezeu ati respectat voi statutul? Crede Alin ca pe cineva il doare capu ca il exclude sau nu pe Cosmin. Pe Cosmin nici atat. Oricum e o organizatie de doi bani din care nu merita sa faci parte.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ptr Cindrea, de la Copsa Mica

  Omule, ai deschis cabinet in Copsa, impreuna cu Arcas. De cate ori ai fost prezent in el? Cred ca niciodata. E doar o modalitate ptr. tine de a suge bani de la buget.
  Ce s-a intamplat cu parcul industrial pe care il promiteai in campanie?
  Sau cu maririle de pensii pe care la fel le promiteai?
  Si mai pot continua daca ai chef.
  P.S. Nu te astepta la votul meu daca se organizeaza alegeri

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  o doamna

  Din cate stiu eu la Copsa Mica nu prea au fost rezultate pro PSD, iar pe `omul politic` Moni nu l-am prea vazut prin campaniile electorale.
  Pacat de atitudinea ta puerila si usor influentabila

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  organizatia de tineret cea adevarata

  sa vorbeasca tineretul din partid care a dus greul in campanie nu alin greavu care nici nu-i reprezinta pt. ca el nu a fost ales de tineret ci a fost desemnat de cindrea si telefonista din partid, noi trebuie sa vorbim cei care am stat la corturi si am inghetat de frig si nu am primit nici macar un ceai cald din partea celor mari si tari din partid, cindrea si alin se plimbau cu masina si radeau ca ne vedeau inghetati in timp cei ei la partid stateau cu vin fiert si coniac, asta a fost campania lui alin si pt. asta a meritat sa fie pus presedinte, asa merg lucrurile in aceasta organizatie,
  In concluzie aline tu ar cam trebui sa-ti vezi de treaba ta si sa ne lasi pe noi sa ne castigam respectul daca nu o sa plecam cu toti si sa raaneti voi , adica tu si telefonista

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  iiiiii

  sa iti fie rusine alin greavu era momentul sa te alaturi lui cosmin ionescu. ai dat dovada ca iesti un mare las. ii pupi pe cei vechi in c…..de frica.nu iti meriti functia la tineret .ar trebui sa pleci tot iute…..boule.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  PRINTRE VOI

  aoleu ,dupa ce cosmin ionescu a ridicat organizatia de tineret , a format oamenii de la actuala conducere de la tineret , tot ei vin si dau in liderul lui,acum cand tinerii puteau da dovada de o forta ,tinerii accepta conducerea comunista dusa de seniori……..incredeibil este un lingusetorism fara margini credeti ca daca va puneti bine cu seniori veti fi cand adevaratii lider PRIN ASTA DEMONSTRATI CA NU AVETI PERSONALITATE,FARA SENIORI SUNTETI 0, ACUM ESTE SANSA TINERILOR DIN PARTID SA FIE UNITI SI SCHIMBE CEVA SA AIBE SI EI UN CUVANT DE SPUS NU DOAR SA ACCEPTE CA NISTE CATELUSII CE LI SE ORDONA DE LA SENIORII

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un membru

  Dragi comentatori, sa nu uitam ca in partid mai sunt si alti tineri pe langa Alin sau fostul si vesnicul tanar Ionescu si anume : Marin Horatiu, Bogdan Trif, Catalin Stanciu, Danoiu Alin, Alex Popa, Ovidiu Hadambas, Vasile Zamacau si multi altii. Si nu inseamna ca daca unul dintre acestia se arunca in fantana toti ar trebui sa il urmeze doar `de amorul artei`

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  io

  parerea este sa se arunce cu capu’ inainte si Horatiu si Cosmin si altii ca ei….ca au venit din interes in partid si cred ca doar din interes raman in partid…PACE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact