Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

3.800 de lei pentru un costum "regal" scos la licitatie

Fundaţiei Principesa Margareta a României a primit marţi o donaţie de 3.800 de lei, pentru sprijinirea copiilor supradotaţi, de la o sibiancă ce a licitat luni seara un costum bărbătesc creat de designerul Alexandru Ciucu, furnizor al Casei Regale, relatează Agerpres. Scaroline Selea a licitat 3.800 de lei pentru costumul regal creat de Alexandru Ciucu, în timpul unei demonstraţii care a avut loc la restaurantul unui hotel. Sibianca a cumpărat costumul pentru soţul ei. Licitaţia costumului a început de la 2.000 de lei şi a urcat la 3.800. La licitaţie au fost prezenţi câţiva oameni de afaceri de la Clubul Economic German Transilvania. Alexandru Ciucu obişnuieşte să îşi scoată la licitaţie costumele regeşti pentru copiii supradotaţi. Creatorul vestimentar, deţinătorul brandului 'Tata şi Fiul', a asamblat pe parcursul a două ore un costum bărbătesc, muncind cot la cot cu croitorii Casei Regale. Croitoria are o tradiţie de 70 de ani în familia Ciucu, prima croitoreasă din familie fiind bunica lui Alexandru, urmată de tatăl acestuia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus