Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Aviz patronilor: 12% dintre romani s-ar folosi de sex pentru un salariu mai mare

Peste 30 la sută dintre români au întreţinut relaţii sexuale la birou iar 12 la sută afirmă că ar fi dispuşi să facă acest lucru pentru un salariu mai mare, rezultă dintr-un sondaj de opinie, realizat în perioada 11 - 18 aprilie, de site-ul Jobsinro, citat de Mediafax.

Potrivit sondajului de opinie "Sexul la birou", cele mai vizate beneficii pentru care 28 la sută dintre români ar apela la sex sunt: un salariu mai bun (11,7 la sută), avansarea (10 la sută), păstrarea jobului (3,2 la sută).

La întrebarea "Ai făcut sex la birou?", 30,8 la sută dintre respondenţi au răspuns afirmativ şi 69,2 la sută negativ.

De asemenea, 26,7 la sută dintre persoanele chestionate au afirmat că şi-au găsit jumătatea la serviciu, iar 25,1 la sută susţin că au fost hărţuiţi sexual la birou.

Peste jumătate dintre persoanele care au completat chestionarul cred despre colegii lor că au folosit sexul pentru avansare, dar 72, 2 la sută dintre cei chestionaţi susţin că nu ar face niciodată asta pentru a obţine avantaje la serviciu.

"Doar 30 la sută şi-au găsit jumătatea la locul de muncă şi cam tot atâţia s-au căsătorit cu colegi. Şefii au stresat sexual doar 25 dintre repondenţi. Nu ştim care este repartiţia pe sexe şi nici câte cazuri au mers în instanţă sau au fost muşamalizate", precizează iniţiatorii sondajului.

La sondajul de opinie iniţiat de Jobsinro.ro au răspuns 1.835 de vizitatori ai site-ului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 266

Comentarii

2 comentarii

Patron

Acum 13 ani

Adevarul adevarat ca la colega din foto i-as pune-o sub coada si gratis si pe bonuri de masa si pe prime de vacanta si de doua ori pe zi!
Raspunde

cici

Acum 13 ani

acest ziarist chair este onanescu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus