Marţi,
23.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Copiii de la "Terezianum" aduna gunoaiele in Dumbrava

Pentru a marca Ziua Pământului, sărbătorită mâine, 22 aprilie, două clase de elevi de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu vor curăţa de gunoaie Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Data de 22 aprilie este marcată în calendarul ecologic drept Ziua Internaţională a Pământului. În diverse părţi ale lumii, în această zi dedicată Pământului, se organizează acţiuni de combatere a poluării şi protejare a resurselor naturale ale pământului.

Complexul Naţional Muzeal ASTRA se alătură celor care celebrează această zi semnificativă şi organizează în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului un program de ecologizare, la care şi-au anunţat deja prezenţa două clase de elevi de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu.

Mâine 22 aprilie, începând cu ora 10.30, se va desfăşura prima acţiune din cadrul programului de ecologizare, ce va continua până în data de 30 aprilie 2010. Acest program are ca scop atât educarea tinerilor în vederea păstrării şi protejării mediului înconjurător cât şi pregătirea Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului pentru deschiderea sezonului estival care va avea loc pe data de 1 mai 2010.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus