Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Elena a fost nominalizata pentru premiul “Politicianul anului"

Maria Băsescu şi Elena Udrea au fost nominalizate la premiul "Politicianul Anului", acordat în cadrul celei de-a patra ediţii a Business Woman Gala, care are loc pe 26 aprilie, informează organizatorii, The Marketer Group.

The Marketer Group organizează, pe 26 aprilie, la Hotel Athenee Palace Hilton Bucureşti, Business Woman Gala, ediţia a 4-a.

Business Woman Gala este un eveniment anual dedicat femeilor, persoane din top managementul companiilor şi antreprenori din România. În cadrul evenimentului sunt celebrate 33 de femei de afaceri care s-au distins în anul precedent.

În cadrul evenimentului va fi lansat şi Anuarul "33 Romanian Business Women Hall of Fame", Ediţia a 4-a.

În cadrul Business Woman Gala, organizatorii acordă şi premii speciale, printre care şi cel de "Politicianul Anului". Anul acesta există două nominalizări: Elena Udrea şi Maria Băsescu.

"Ne-am gândit să punem faţă în faţă două modele de politician: ministrul Elena Udrea, exuberant, expansiv, super-comunicativ, un om de acţiune, căruia nu îi este teamă să genereze controverse, şi Prima Doamnă a României, Maria Băsescu, un exemplu de diplomaţie, discreţie, clasă. Considerăm că Elena Udrea este de departe cel mai bun ministru din actualul Guvern, poate şi pentru simplul motiv că a înţeles să facă lucruri, să atragă fonduri, să investească, să pună maşinăria economiei - pe portofoliile de care se ocupă - în miscare, în timp ce ceilalţi miniştri au ales să se plângă de lipsa de fonduri sau să pună firmele şi oamenii la zid şi să transforme România într-o ţară de executaţi silit. În acelaşi timp, considerăm că Maria Băsescu a avut un rol decisiv, prin clasa pe care a demonstrat-o în ultima campanie electorală, în realegerea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte al României", a declarat a declarat Alexandru Răducanu, fondatorul The Marketer Group.

"Unii vor spune că Maria Băsescu nu este politician. Aceia nu au înţeles nimic din politică", precizează organizatorii Business Woman Gala.

Anul trecut, preşedintele Camerei Deputaţilor, democrat-liberala Roberta Anastase, a fost desemnată "Politicianul anului", la Gala Business Woman.

The Marketer Group este un trust de presă de business, înfiinţat în 2006 şi deţinut de Alexandru Răducanu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

icebox

Acum 13 ani

mda, asa tara, asa politicienele anului
Raspunde

frect

Acum 13 ani

o poza sugestiva de politica romaneasca
Raspunde

X

Acum 13 ani

Cu aceasta poza,madam Udrea,poate participa la alt...concurs,d-nei Basescu,cinste ei pentru discretie si modestie.
Raspunde

geac spintecatoru

Acum 13 ani

dao pe mana mea.uaaaiii.ce laba turceasca ar face.
Raspunde

fan PDL

Acum 13 ani

asta-i cultu personalitatii, adica cand le declarati academician,doctor,inginer ca pe elena ceausescu, ca nici ea n-a avut scoala,si vindea seminte-n gara de nord???
Raspunde

fan udrea

Acum 13 ani

judecand dupa tate si craci merita pe deplin, as da si io o tura ........................
Raspunde

spintecator

Acum 13 ani

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus