Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

"Se cauta un greu" la Shopping City Sibiu

Sâmbătă şi duminică, Sibiul devine capitala sporturilor de contact. Local Kombat şi Clubul Kudokai din Sibiu organizează evenimentul „Se caută un greu”. Gala va avea loc în 1 şi 2 mai la Shopping City Sibiu, de la ora 14:00 în prima zi şi 16:00, în următoarea. Tinerii de categorie grea care cred că pot face faţă unei lupte în ring pot concura pentru a câştiga un loc în echipa Local Kombat. Evenimentul se desfăşoară în patru oraşe. A avut deja loc în Iaşi şi Bucureşti, acum a venit rândul Sibiului iar de aici, „Se caută un greu” se mută la Timişoara. Finaliştii se vor lupta apoi pentru a se decide campionul şi „greul” care va lupta în Local Kombat alături de Ionuţ Iftimoaie, Cătălin Zmărandescu, Cătălin Moroşanu, Raul „Iron” Cătinaş şi Sandu Lungu. Participanţii vor fi susţinuţi din colţul ringului de doi dintre cei mai buni sportivi ai clubului sibian, Miodrag Olar şi Adrian Stoiţi. Intrarea este liberă, iar evenimentul va fi transmis în direct pe Sport.ro. Kickboxingul este un sport care a luat amploare în România de-a lungul anilor. Clubul sibian Kudokai are deja un sportiv în Local Kombat, pe Raul „Iron” Cătinaş. Acesta se antrenează în Olanda pentru una dintre cele mai importante competiţii de kickboxing din România, Gala K 1 World Grand Prix, care va avea loc pe 21 mai, la Bucureşti. Tânărul de 21 de ani va lupta cu americanul Carter Wiliams.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus