Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Eugen Simion vine la Colocviul Emil Cioran de la Sibiu

Facultatea de Litere şi Arte din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu alături de Academia Evanghelică din Sibiu, vă invită să participaţi între 6-8 mai 2010 la Colocviul Internaţional „Emil Cioran”.

Manifestare ştiinţifică anuală ajunsă la cea de-a XVI-a ediţie, colocviul îşi va desfăşura lucrările în incinta Academiei Evanghelice (6-7 mai) din str. Livezii, nr. 55, Sibiu (cart. Turnişor) şi la sediul Primăriei din Răşinari (8 mai), localitatea natală a lui Emil Cioran.

La colocviu vor participa exegeţi, critici literari, traducători, profesori, studenţi, toţi reuniţi prin pasiunea lor pentru o operă atât de profundă cum este cea a lui Emil Cioran.

În cadrul lucrărilor desfăşurate la Răşinari şi bucurându-se de distinsa prezenţă a academicianului Eugen Simion va avea loc şi lansarea oficială a cărţii de mărturii consacrată de Marin Diaconu lui Emil Cioran.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Francois

Acum 13 ani

Prezenta lui eugen simion, la invitatia fostei sale iubite ana selejan, nu poate compensa regresul continuu al acestei facultati, ca si al ULBS, in ansamblu. Singurii care "prospera" sunt inginerii, mai ales cei doi din frunte si cu coarne in frunte.
Raspunde

dodo

Acum 13 ani

lui francois: esti invidios, tipule, ca nu i-ai traso si tu? regresul este numai in mintea ta bolnava! si nu te mai lua de ingineri, ca risti sa te specia-lizeze in "frecarea sculei"...
Raspunde

Lui Dodo

Acum 13 ani

Hai ca esti bun! Despartirea ta in silabe este fenomenala, asa ca n-ai nimic in comun cu "regresul" ! Asta e progresul !
Raspunde

dodo

Acum 13 ani

bai fraiere, te-ai legat de un nimic si ai ignorat esenta, asa ca freaco nitel... sictir, onasis!
Raspunde

Lulu

Acum 13 ani

Regres, progres, nu sunt lucrurile care ar trebui sa ne intereseze, nu?Mai bine am contribui la "progres" decat sa scriem comentarii la niste articole.Francois, participi la acest colocviu cu vreo lucrare?Eu ma indoiesc.
Raspunde

Somebody(ToT Eu)(Neamule)

Acum 13 ani

O ,,mare\" critic literar, Nu m-ai cerca, ca-i in zadar, L-a glasul sau ce nimic are a-spune, Asculta surzii, la al tau glas ce-i mut... Fiindca tu, in viata mea ai fost, vei fi si esti doar un Necunoscut... (A fost compusa in 3 min) ( joker.:) ) Pt. Eugen Simon
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus