Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Facultatea de Drept participa la Hexagon

Studenţii Facultăţii de Drept „Simion Bărnuţiu” a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu participă şi anul acesta la Hexagonul Facultăţilor de Drept.

Competiţia se desfăşoară în perioada 6-9 mai 2010, la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi reuneşte studenţi şi cadre didactice de la facultăţile de drept ale celor mai puternice şase centre universitare din ţară: Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, Universitatea Bucureşti, Universitatea Craiova, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu şi Universitatea de Vest din Timişoara.

Ediţia de anul acesta a Hexagonului Facultăţilor de Drept are o semnificaţi aparte, fiind cea de-a patruzecea ediţie (1970 - 2010) a acestei manifestări naţionale de prestigiu.

Studenţii Facultăţii de Drept „Simion Bărnuţiu” vor concura, anul acesta, în cadrul probelor ştiinţifice de drept civil şi drept penal, la probele sportive şi la proba culturală.

La ultimele două ediţii ale Hexagonului, echipele studenţilor Facultăţii de Drept „Simion Bărnuţiu” s-au situat pe locul I, aducând un prestigiu deosebit  Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus