Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sanatate si frumusete. Intalnirile SaFrIna, sambata la CEC Bank

Compania Houston NPA organizează sâmbătă, 8 mai, la al treilea eveniment din seria de manifestari „Întâlnirile SaFrIna”, un seminar interactiv dedicat femeilor, pe teme de sănătate și frumusețe. Evenimentul are loc la sediul mare al CEC Bank (Calea Dumbrăvii, nr. 17), între orele 10:00-14:00. Coordonatorul știintific al evenimentului este dr. Loredana Piloff, președintele Asociației Medicilor de Familie Sibiu. Temele ediției din Sibiu sunt: valoarea terapeutică a alimentelor, terapia durerii, hepatitele, semne și simptome care sugerează bolile inimii, analizele uzuale pe intelesul publicului larg, chirurgia estetică, afecțiuni ginecologice frecvente, diabet și nutriție, rolul asociațiilor de pacienți. Intrarea este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus