Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Brukenthal sta deschis sambata pana la miezul noptii

În data de 15 mai, Muzeul Naţional Brukenthal deschide porţile Muzeului de Istorie Naturală,  Palatului Brukenthal şi Muzeului de Istorie Casa Altemberger între orele 16 şi 24.

 

Anul acesta Muzeul de Istorie Naturală a pregătit pentru publicul larg programul „Noaptea Animalelor” la care vor participa Asociaţia pentru Protecţia Liliecilor din România şi studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe, Catedra de Ecologie şi Protecţia Mediului. Programul pentru publicul larg va fi precedat între orele 14 şi 15 de două reprezentaţii (a câte 20 min.) cu titlul Legenda zilei şi a nopţii, adresate copiilor şi realizate de studenţii facultăţii de Litere, Catedra de Artă Teatrală.

Tot cu ocazia Nopţii Muzeelor, Palatul Brukenthal inaugurează noul concept de amenajare a expoziţiei permanente de pictură europeană.

Intrarea este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus