X

Concursul ”Marele premiu al orasului Sibiu”, amanat pentru sfarsitul acestei saptamani

Concursul de sărituri peste obstacole ”Marele Premiul al Orașului Sibiu” a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Programat inițial pentru sfârșitul săptămânii trecute, organizatorii au decis reprogramarea acestuia pentru perioada 28 – 30 mai 2010, tot la Baza Hipică din Sibiu. La competiție vor participa peste 20 de cluburi ecvestre din România cu cei mai importanți sportivi și cai din România.
Concursul de sărituri peste obstacole ”Marele Premiul al Orașului Sibiu” este organizat de către Asociaţia Sportivă „Transilvania Stud Farm” Sibiu, Federaţia Ecvestră Română şi C.S.M. Sibiu.
Vineri, 28 mai, programul competițional va începe de la ora 11.00, iar sâmbătă și duminică de la ora 10.00. Intrarea publicului este liberă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    mephisto

    Programarea deficitara a evenimentelor culturale si sportive in sibiu ne pune intr-o mare dilema.Ce sa alegem? Teatru,bookfest,tatoo-show sau echitatie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact