Joi,
18.04.2024
Light Intensity Drizzle
Acum
6°C

Salvati tara de criza: donati aici!

Prefectura Sibiu a publicat astăzi ordinul ministrului Finanţelor Publice, privind modul în care se pot face donaţii pentru a scăpa România de criză.

Astfel, conform ordinului 1810/2010 al Ministerului Finanţelor Publice, publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 395 din 15 iunie 2010, şi intitulat „Donaţii pentru diminuarea efectelor crizei economice - Aprobarea precizărilor privind modul de încasare a fondurilor băneşti donate către Bugetul public”, vă puteţi ajuta patria cu bani în felul următor: „sumele donate pentru diminuarea efectelor crizei economice constituie venituri ale bugetului de stat şi pot fi achitate în numerar sau prin virament, în contul 20.37.01.02 "Venituri ale bugetului de stat - Donaţii pentru diminuarea efectelor crizei economice", deschis la Trezoreria Statului.

Donatiile pentru diminuarea efectelor crizei economice se achită în numerar, direct sau prin angajatori, în contul prevăzut la art. 1, deschis la unităţile Trezoreriei Statului în raza cărora îşi au domiciliul persoanele fizice donatoare.

Conform aceluiaşi ordin de mai sus, donaţiile pentru diminuarea efectelor crizei economice pot fi achitate de către persoanele fizice şi prin intermediul angajatorilor, în limita maximă a sumelor datorate de Angajator acestora, pe baza dispozitiei scrise a donatorilor în care vor preciza cuantumul sumelor care se donează, precum şi dacă doresc ca informaţiile privind identitatea şi sumele donate să fie făcute publice.

Sunteţi dispuşi să daţi bani din buzunarul propiu statului ca să ieşim din criză?

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

me

Acum 13 ani

sa doneze nesimtitii cu salarii nesimtite. noi de unde sa mai donam?
Raspunde

michael

Acum 13 ani

oare de ce nu le cere ajutorul celor care au beneficiat de ajutoaresi alte favoruri cum ar fi contracte cu statul si altele !? nu ar fi normal asa ?
Raspunde

MARIA

Acum 13 ani

CHIAR NUMAI AU BUN SIMNT*********DUPA CE NE TAIE DIN PENSIA DE 712 RON;VREA SA MAI DONAM BANI??????????DOAMNE BATEI CUM STI TU MAI BINE:::CHIAR VOI SIBIENILOR I-ATI VOTAT CU 2 MAINI;ACUM TRAGETI SI DONATI BANI::::PE LANGA VOI TRAGEM SI NOI:
Raspunde

war117

Acum 13 ani

o sa donez un ban pentru un guvern de doi bani!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus