X

Inundatii grave la limita judetului

Mai multe locuinţe din satul Gârbova, situat în apropiere de limita cu judeţul Sibiu, au fost inundate, sâmbătă, în urma unor precipitaţii abundente, iar medicamentele dintr-o farmacie, în valoare de 70.000 de lei, au fost distruse de apa care a pătruns în interiorul imobilului.

Printre casele inundate se află inclusiv cea a primarului Ioan Nedela, apa intrând în bucătărie şi în pivniţă. Primarul povesteşte că ploile, însoţite de grindină, nu au durat mai mult de o jumătate de oră, dar precipitaţiile au fost extrem de abundente.

Grindina a distrus aproape toate plantaţiile de viţă de vie din localitate, bucăţile mari de gheaţă calamitând aproape întreaga suprafaţă agricolă de pe raza satului.

Pentru scoaterea apei din imobilele şi anexele gospodăreşti inundate intervin forţe ale ISU Sibiu.

Judeţul Alba se află sub avertizare de cod galben încă de vineri seara, iar judeţul Sibiu a intrat astăzi sun incidenţa avertizări.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    dobre aurel

    la bradeni in 29 06 2010 in urma unei ruperi de nori sa inundat circa 10 locuinte au fost inundate una dintr acestea a fost ce a mai afectata adincimea apei a fost de circa 90 de cm
    jud sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact