Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Mesaj catre Marcel Piteiu: Vedeti ca va tot suna primarul Iasului! Raspundeti, ca nu au apa calda!

Primarul Iaşului, Gheorghe Nechita, i-a informat pe ieşeni că nu vor avea apă caldă din cauza lipsei de comunicare dintre primărie şi conducerea Romgaz. În plus, rămaşi fără apă caldă de două săptămâni, ieşenii nu au astăzi nici apă rece. Dacă furnizarea apei reci va fi reluată în noaptea care urmează, cea caldă rămâne deocamdată un miraj, scrie pe portalul de ştiri on-line, Ieşeanul. Singurul lucru pe care autorităţile locale au reuşit să îl facă ieri au fost câteva telefoane date la Romgaz, societate către care CET Iaşi are datorii. "Am incercat sa vorbesc prin telefon cu cei de la Romgaz, dar nu am reusit. Nu i-am gasit", a declarat primarul Gheorghe Nichita, citat de Ieşeanul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

ion

Acum 13 ani

RASPUNDE DACA ITI PASA DE OAMENI. Rezolva problema. NU UITA CA ROATA SE INVARTE...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus