X

Concefa face parcari supraterane, la mai putin de jumatate din pretul estimat

Societatea sibiană Concefa SA a cerut doar 7,24 de milioane de lei, fără TVA, pentru ridicarea unui parking suprateran, cu șase nivele. Lucrarea i-a fost adjudecată de Primăria municipiului Cluj Napoca în urma unei licitații publice, a cărei documentație estima valoarea lucrărilor la 19,8 milioane de lei, fără TVA.
Licitația a fost lansată încă din septembrie anul trecut, dar Primăria municipiului Cluj – Napoca a anunțat rezultatul procedurii de atribuire abia zilele trecute. La licitație au mai fost depuse încă alte opt oferte, în afara celei subscrise de firma sibiană, controlată de omul de afaceri Horațiu Cercel.
Potrivit caietului de sarcini, parkingul suprateran ar urma să fie ridicat în Cluj Napoca, pe strada Fabricii nr. 4-5, într-o zonă cu blocuri de opt, respectiv zece etaje. Clădirea pentru parcări va avea un regim de înălțime S+P+3E+T și va avea o număra 314 locuri de parcare. ”Structura propusă pentru cele două corpuri de parking este o structură de tip cadre, planșeele sunt de tip dală groasă din beton armat. Anterior începerii lucrărilor la obiectul de bază (parking), executantul va proceda la eliberarea amplasamentului de construcțiile existente (garaje pentru autoturisme) și de rețelele subterane prin devierea acestora. Durata estimată de realizare a investiției va fi de doi ani”, se arată în caietul de sarcini al licitației.
Parcările supraterane de pe strada Fabricii din Cluj Napoca sunt al doilea proiect de acest gen lansat de administrația locală din orașul reședință de județ, după ce, tot anul trecut, a mai lansat un proiect asemănător pe strada Aurel Vlaicu.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ma mut in cluj

  la noi…., niciodata, pentru ca nu se doreste acest lucru. la noi se fac blocuri in cartiere de case, biserici in loc de parcuri, se taie pomii si nu se planteaza altii s.a.m.d.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  domnilor....

  nu uitati sa horatiu a pierdut un loc de deputat la mustata, acum e momentul sa-si recupereze banii investiti. Primaria Cluj de PDL el PDL , sunt convins ca vor exista lucrari suplimentare care vor dubla pretul lucrarii, uitati-va la drumul sibiu -agnita…

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact