X

Protectia Copilului Sibiu va cere sa ajutati copiii din Suceava

Directorul Direcţiei pentru Asistenţă Socială şi Protecţia copilului Sibiu, Ioan Bordianu, a transmis astăzi un comunicat de presă prin care face un apel la sibieni pentru a-I ajuta pe copiii din Moldova care au de suferit pe urma inundaţiilor.

"În perioada inundaţiilor care au afectat întreg judeţul Suceava, DGASPC Suceava a luat toate măsurile necesare pentru a limita pagubele şi a oferi siguranţă beneficiarilor sistemului de protecţie. În centrele de plasament şi cele pentru adulţi din judeţ, pagubele au fost minore (inundaţii în subsoluri, spălătorii, gospodării anexe, infiltraţii acoperişuri etc.), în comparaţie cu dezastrul înregistrat la nivelul judeţului Suceava.

Atenţia noastră se îndreaptă către comunitatiile afectate de inundaţii, în prezent cele 4 echipe mobile din cadrul DGASPC Suceava evaluând la faţa locului nevoile familiilor cu copii, care sunt victime ale inundaţiilor precum şi posibilitatea includerii acestora într-un program de consiliere pe termen mediu, pentru limitarea traumelor psihice", a transmis Bordianu.

 În cazul în care consideraţi că există persoane sau instituţii care pot sprijini familiile sinistrate din judeţul Suceava şi vă puteţi implica în această campanie, va mulţumim şi va asigurăm de întregul nostru sprijin pentru că ajutoarele să ajungă direct la beneficiari.

   Persoană de contact din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava este doamna Daniela Creţu, Şef Serviciu Urgenţe, ţel.0740104490, e-mail: joseph_30d@yahoo.com.

Foto: Mediafax

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact