Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Bucatarie chinezeasca in Muzeul in aer Liber

Institutul Confucius Sibiu, din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu, cu sprijinul Complexului Naţional Muzeal „ASTRA” organizează, în data de 13 iulie 2010, începând cu ora 17.00, la Vila Diana din Muzeul Civilizaţiei Tradiţionale „ASTRA” un atelier de prezentare a bucătăriei tradiţionale chinezeşti.                                          

       

Evenimentul, organizat în cadrul primei ediţii a Chinese – Romanian Cultural Exchange Summer Camp, tabăra de vară de schimb cultural China– România, care are loc la Sibiuîn perioada 2 iulie – 16 iulie 2010, propune cursanţilor taberei de vară iniţierea în câteva din tainele bucătăriei chinezeşti prin exemplificarea practică a pregătirii unor preparate culinare de către un bucătar profesionist chinez.

Atelierul este prima colaborare între Complexul Naţional Muzeal „ASTRA” şi Institutul Confucius Sibiu, acesta fiind şi un prilej de cunoaştere reciprocă informală între colectivele celor două instituţii care pregătesc împreună mai multe surprize pentru publicul din Sibiu şi din China.

Programul Chinese – Romanian Cultural Exchange Summer Camp se înscrie în programul permanent de activităţi de schimb cultural ale Institutului Confucius Sibiu de realizare a unor schimburi educaţionale de cursanţi şi pedagogi între instituţii de învăţământ din cele două ţări, inclusiv prin sponsorizarea studiilor unor cursanţi români pe perioade de la 3 săptămâni până la 1 an în China.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

valentina

Acum 13 ani

mincare f.f.buna gust placut aspec placut si buna la gust.mergem la restaurantul lor sa vedem daca este tot asa de buna.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus