Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Ajutoare pentru sinistratii din Moldova

În intervalul 13.07.2010 – 16.07.2010 (ora 08:00), totalul ajutoarelor umanitare, strânse pentru sinistraţii din zonele grav afectate de inundaţii, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, se ridică la aproximativ 15 t, acestea reprezentând, cu preponderenţă, îmbrăcăminte, încălţăminte, pături şi lenjerie de pat.

Reamintim cetăţenilor că, până în prezent, s-au efectuat două transporturi cu ajutoare, spre judeţul Botoşani. Un prim camion cu produse a plecat în data de 08.07.2010, cu o încărcătură de aproximativ 15 t, iar cel de-al doilea camion, care a plecat de la sediul I.S.U. Sibiu în cursul după-amiezii de 13.07.2010, a transportat o cantitate de 17 t.

În urma apelului primit din partea autorităţilor publice ale judeţului Botoşani, privind strângerea de ajutoare umanitare (constând în alimente neperisabile şi bunuri de folosinţă casnică, îmbrăcăminte, încălţăminte, pături, aparate electrocasnice, articole de igienă corporală, şi apă îmbuteliată), acţiunea de colectare, iniţiată în 2 iulie, de Instituţia prefectului şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, va continua şi săptămâna viitoare, între orele 10:00 - 19:00, la sediul ISU Sibiu, str. Vasile Cârlova, nr. 16-22.

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus