Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

ULBS a afisat rezultatele la Inginerie si la Litere si Arte. Vezi aici listele

Reprezentanții Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au postat acum câteva minute listele cu viitorii studenți ai facultăților de Inginerie și Arte, în urma sesiunii de examene din luna iulie. La Facultatea de Inginerie ”Hermann Oberth”, la profilul Calculatoare, pe locurile bugetate de stat media cea mai mare de admitere a fost 9,86. Ultima medie de admitere, cea cu numărul 55, a fost 8,98.
De cealaltă parte, la Facultatea de Litere și Arte, media minimă de admitere la Actorie, pe locurile fără taxă, a fost 7.09 (12 studenți admiși pe aceste locuri), iar la Limba și literatura română media minimă la fără taxă a fost 9,24. La acest profil, primul admis, o viitoare studentă, a întrunit media 9,88.

Vezi aici listele rezultatelor examenului de admitere la Facultatea de Inginerie.



Vezi aici listele rezultatelor examenului de admitere la Facultatea de Litere şi Arte.




 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus