Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ce face un loc de munca stabil pe criza: 13 pe loc, concurenta la AFT

Astăzi a debutat la Academia Forţelor Tereste “Nicolae Bălcescu” sesiunea de admitere pentru anul universitar 2010 – 2011 iar şcoala sibiană nu duce deloc lipsă de candidaţi.

 

Zeci de maşini din toată ţara au sosit astăzi la Sibiu, făcând neîncăpătoare parcarea din faţa Academiei. Atât băieţii, dar mai ales fetele - unde există cea mai mare concurenţă, au început astăzi admiterea. “Concurenţa pentru locurile scoase la concurs se prezintă astfel: 2,64  candidaţi pe un loc - băieţi şi 4,2 candidaţi pe un loc loc - fete, la Ştiinţe Militare şi Informaţii. În plus, avem 10,04 candidaţi pe loc - băieţi şi 13 candidaţi pe loc - fete, la Ştiinţe Administrative”, spune mr. Radu Dinu.

Înainte de a sosi la Sibiu, activităţile de preselecţie a tinerilor interesaţi de o carierã militară, au fost realizate de centrele zonale de selecţie şi orientare din Alba Iulia, Breaza şi Câmpulung Moldovenesc. “Candidaţii care se vor prezenta la examen au trecut deja testele psihologice şi sportive”, mai explică mr. Radu Dinu.

În urmă cu doar o săptămână, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a primit, din partea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS), calificativul “grad de încredere ridicat”, pentru activitatea didactică desfăşurată. Evaluarea ARACIS, în urma căreia a fost acordat acest calificativ “a vizat, în principal, capacitatea instituţională a universităţii, concentrându-se pe structurile manageriale şi pe baza materială”, au explicat la momentul respective reprezentanţii ARACIS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

mihai

Acum 13 ani

Bravo! Asta da Facultate...inca de la admitere se vede seriozitatea..nu k celelalte cu 5,6 la bac
Raspunde

bes

Acum 13 ani

Raspunde

bes

Acum 13 ani

Cadetii din poza copiaza de rup!!!
Raspunde

lol

Acum 13 ani

asa e :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus