Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Vointa pe Municipal, doar cat ramane in Liga II

Voinţa Sibiu va putea juca pe Stadionul Municipal atâta timp cât echipa rămâne cel puţin în în liga a doua. Prevederea apare într-un proiect de hotărâre a Consiliului Local Sibiu, propus pentru şedinţa ce urmează să se desfăşoare joi. Voinţa va avea însă obligaţia să achite cheltuielile pentru utilităţi în spaţiile ce i-au fost date în folosinţă. Acolo unde nu există branşamente separate la gaz metan, energie electrică şi apă, clubul va trebui să achite şi montarea acestora. "Asociaţia Sportivă SCU Voinţa Sibiu are obligaţia să achite contravaloarea utilităţilor şi să efectueze branşamente separate pentru spaţiile atribuite în folosinţă în termen de două luni de la încheierea protocolului de predare-primire", se arată în proiectul de hotărâre.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

me

Acum 13 ani

ce sa-i faci. daca primaria n-a putut pune mana pe baza vointa..........
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus