Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Peste 1.600 de candidati vor sustine bacalaureatul in sesiunea august-septembrie, in judetul Sibiu

Peste 1.600 de candidaţi din Sibiu vor susţine, începând de luni, probele examenului de bacalaureat în sesiunea august-septembrie, în cele şase centre pe care Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) le-a stabilit, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor ISJ Sibiu, pentru sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat s-au înscris 1.620 de tineri din întreg judeţul. Aceştia vor susţine probele examenului în şase centre organizate în tot atâtea unităţi de învăţământ din municipiul Sibiu şi din Mediaş. Elevii din liceele teoretice vor susţine probele scrise în Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" din Sibiu, iar cei din unităţile tehnologice la Centrul Tehnic "Independenţa" din Sibiu, Grupul Şcolar Construcţii şi Arhitectură "Carol I" din Sibiu şi Şcoala Naţională de Gaz Mediaş. Alte două centre de examinare au fost stabilite la Liceul "Avram Iancu" din Sibiu şi la Grupul Şcolar Automecanica din Mediaş, pentru evaluarea competenţelor.

Prima probă din a doua sesiune a examenului de bacalaureat din acest an va avea loc luni. Examenul începe cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în Limba română. Afişarea rezultatelor este programată pentru 5 septembrie, iar a rezultatelor finale, după contestaţii, în 9 septembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus