Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Sa se dea cate o groapa la fiecare, sa ajunga la toata lumea!

În urmă cu aproape o lună, pe Bulevardul Vasile Milea a apărut o fisură lângă bordură din care apoi a ţâşnit apa. Pe zeci de metri curgea la vale râuleţul. Povestea se întâmpla chiar în faţa unităţii militare la doi paşi de ceea ce a fost până acum vreun an Biblioteca Universitară.  O echipă de oameni harnici cu salopete a venit “la faţa locului” şi apa a dispărut. O dată cu apa a dispărut şi asflatul. Ceea ce a rămas în urmă se poate vedea şi astăzi. O frumuseţe de groapă, de mai bine de un metru în diametru, ce ocupă aproximativ o jumătate de bandă de circulaţie pe drumul cel mai circulat din tot Sibiul. Pentru a nu deranja şoferii, groapa a fost umplută cu bolovani. La propriu, bolovani pe Milea! Dar asta nu reprezintă nici de departe cel mai interesant fenomen. După cum s-a putut constata în practică, maşinile au roţi. Care din mişcarea de rotaţie aruncă varii chestii. În cazul nostru concret, pietre. Bolovani! Şi groapa se adânceşte şi planetara trosneşte! Ei bine, abia aici intervine fenomenul ciudat: o dată la o săptămână şi ceva cineva vine, pune înapoi bolovanii în groapă şi îşi vede de treabă. De ce ai astupa o groapă ce cel mai circulat drum din Sibiu cu bolovani, o dată la câteva zile, când poţi să repari dracu groapa aia cum trebuie?

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus