Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Peste 6.000 de persoane au vizitat Olimpiada Nationala "Mestesuguri Traditionale"

Peste 6.000 de persoane au vizitat standurile meşteşugarilor prezenţi la Olimpiada Naţională "Meşteşuguri Tradiţionale", care a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, în Muzeul în aer liber din cadrul Complexului Naţional Muzeal "Astra" din Sibiu, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanţii Muzeului Astra, cei 144 de elevi prezenţi în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului şi sub arcadele de la Casa Artelor au concurat la meşteşugurile: icoane pictate pe sticlă şi lemn, icoane de vatră, pictură naivă, icoane sculptate pe lemn, metaloplastie, încondeiat ouă, confecţionat măşti, confecţionat păpuşi în port popular, croşetat piese de port popular, brodat pe piele, cusut, împletit fibre vegetale (pănuşi), împletit ciucuri pe lemn, ţesut la război vertical şi orizontal, confecţionat podoabe, olărit, modelaj, confecţionat instrumente muzicale, prelucrare lemn, prelucrare corn. Peste 6.000 de vizitatori au putut admira, pe parcursul celor patru zile, costume populare purtate de reprezentanţii judeţelor din toate zonele ţării. Ediţia a XV-a a Olimpiadei Naţionale "Meşteşuguri Tradiţionale" a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Sibiu Auto Moto Show

Acum 13 ani

Sibiu Auto Moto Show 28-29 August la Sala Transilvania. Prima expozitie Auto-Moto din SIBIU! Veti avea ocazia sa admirati masini tuning, super cars, old cars, rally cars, motoare (Enduro, Choppers, Race etc.), atv-uri modificate, automobile offroad, concurs de miss, prezentare de moda, demonstratii cu motoare, burn-out masini, tombole pentru vizitatori si premii pentru participanti.
Raspunde

Bravo

Acum 13 ani

Felicitari intregului colectiv ce a participat la bunul mers al desfasurarii Olimpiadei. BRAVO EMMA !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus