X

Sensuri unice noi in zona Dioda

În urmă cu aproximativ o lună municipalitatea sibiană a postat pe site-ul instituţiei dezbaterea publică a unei planşe care propunea reconfigurarea traficului în zona Dioda, prin introducerea unui regim de circulaţie în sens unic. Având în vedere că nu au fost formulate alte propuneri sau modificări, s-a trecut la implementarea proiectului în varianta propusă de municipalitate. Astfel, Direcţia Tehnică a dispus amplasarea noilor panouri care reglementează traficul în zonă începând din prima zi a săptămânii următoare (6 septembrie). Panourile vor fi amplasate de echipe ale SC DPC SA.
Sibienii care doresc să consulte planşa cu noile sensuri de circulaţie sunt rugaţi să acceseze site-ul instituţiei noastre www.sibiu.ro la secţiunea Anunţuri publice. Rugăm pe această cale şoferii să dea dovadă de atenţie sporită când vor circula în zona Dioda.

De sâmbătă, 4 septembrie, vor intra în vigoare noi reglementări şi în ceea ce priveşte circulaţia pe străzile Constantin Noica – Revoluţiei – Ştefan cel Mare – C. Negruzzi.
„Traficul din zona acestor străzi este foarte intens şi de multe ori se crează blocaje datorită parcărilor laterale. Astfel, municipalitatea a decis ca aceste străzi să comunice între ele după modalitatea următoare: pe strada C. Noica se va institui regimul de sens unic pe porţiunea cuprinsă între străzile C. Negruzzi şi Revoluţiei, iar pe strada Ştefan cel Mare se va circula tot în regim de sens unic pe porţiunea cuprinsă între străzile Revoluţiei şi C. Negruzzi. Direcţia de mers în sens unic pe strada C. Noica va fi dinspre strada Negruzzi spre Revoluţiei iar pe strada Ştefan cel Mare dinspre strada Revoluţiei către str. Negruzzi. Strada Revoluţiei şi Negruzzi rămân cu dublu sens”, informează reprezentanţii Primăriei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact