Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Alegeri la organizatia de femei a PNL Sibiu

Organizaţia Judeţeană a Femeilor Liberale Sibiu îşi va alege conducerea, vineri, 10 septembrie, ora 17.00, la sediul Fundaţiei Româno-Germane, în cadrul Conferinţei Judeţene. La eveniment vor participa 80 de reprezentante din tot judeţul, fiind invitată şi  şefa delegaţiei PNL din Parlamentul European, vicepreşedintele PNL, Norica Nicolai şi vicepreşedintele PNL Sibiu, senator Minerva Boitan.
Pentru Biroul Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale Sibiu candidează 21 de femei, iar pentru funcţia de preşedinte, actuala preşedintă, consilierul judeţean, Maria Valeria Isaicu.
Valeria Isaicu este membră a Biroului Judeţean PNL Sibiu şi din 2005 este vicepreşedintă în Biroul Naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale. Este preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale Sibiu din anul 2003, ea fiind realeasă în funcţie în 2006. Organizaţia Judeţeană a PNL Sibiu numără în prezent, aproximativ 800 de femei.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus