Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Un numar de 13 posturi s-au deblocat la Ambulanta Sibiu

Un număr de 13 posturi s-au deblocat la Ambulanţa Sibiu, iar liderul de sindicat de aici, Ilie Mateaş, a declarat, vineri, că acest lucru reprezintă "o gură de aer", însă numărul de echipaje tot nu poate fi majorat, transmite corespondentul Mediafax. "Pentru judeţul Sibiu s-au deblocat 13 posturi, dintre care trei pentru medici, şase pentru asistenţi şi patru pentru şoferi şi ambulanţieri. Nu sunt foarte multe, dar cu deblocarea acestor posturi am mai luat o gură de aer. Acum putem să ne desfăşurăm activitatea ceva mai bine, dar tot nu putem mări numărul de echipaje care lucrează pe o tură", a declarat, pentru corespondentul Mediafax, Ilie Mateaş. Potrivit acestuia, la Ambulanţa Sibiu se lucrează cu patru echipaje pe tură, dintre care doar unul are medic, restul fiind formate din asistent şi şofer. Din cauza deficitului de personal, care este la aproape 40 de persoane, cei care sunt angajaţi lucrează foarte multe ore suplimentare, fără a-şi putea lua zile libere în compensaţie sau a fi plătiţi pentru orele efectuate. "Oamenii sunt nemulţumiţi. Ei ar vrea să lucreaze, dar nimeni nu mai vrea să lucreze fără bani. În condiţiile în care orele suplimentare nu se pot plăti, iar din cauza personalului puţin nu se pot da libere, oamenii sunt din ce în ce mai nemulţimiţi", a mai declarat Mateaş. Potrivit acestuia, conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu urmează să stabilească, în perioada următoare, când vor avea loc concursurile pentru ocuparea celor 13 posturi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

aida

Acum 13 ani

doresc sa ma angajez la ambulanta
Raspunde

Georg Schoenpflug von Gambsenberg

Acum 13 ani

13 posturi, ce numar cu ghinion! Avand in vedere vasta mea experienta, m-as angaja personal cu munca de voluntariat. Stiu sa sug pu1a pacientilor inveselindu-i. Georg Schoenpflug von Gambsenberg
Raspunde

laurentiu

Acum 13 ani

sofer bun serios doresc angajare pe ambulanta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus