Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Vasile Blaga si-a anuntat demisia. Turcan crede ca e prea mult

Ministrul de interne, Vasile Blaga, a anunţat astăzi că şi-a depus demisia în această dimineaţă şi a precizat că "este un gest de onoare". "Consider că Ministerul Administraţiei şi Internelor este cea mai serioasă instituţie. În ceea ce priveşte protestul poliţiştilor, îmi menţin punctul de vedere. Poliţiştii au dreptul de a protesta, însă într-un cadru legal", a afirmat Blaga. Vicepreşedintele PD-L, deputatul Raluca Turcan crede că demisia lui Blaga nu era necesară. „Cred că demisiile şefilor Poliţiei şi Jandarmeriei ar fi fost suficiente”, a afirmat Turcan. De aceeaşi părere este şi prim-vicepreşedintele PD-L Theodor Stolojan.„Nu cred că ministrul are o responsabilitate în acest caz care să impună demisia”, a spus liderul democrat liberal.
remierul Emil Boc a declarat astăzi că, prin demisia de la Interne, Vasile Blaga „și-a asumat responsabilitatea pentru greșelile altora”. Liderii democrat-liberalii discută, la această oră, despre posibilii înlocuitori ai lui Blaga la șefia Ministerului Admnistrației și Internelor, portofoliu pe care PD-L vrea să și-l asume în  continuare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

siby

Acum 13 ani

Propun sa o ia cu el si pe cea \"necesara\" partidului lor si sa o duca departe de noi....
Raspunde

Federalization

Acum 13 ani

Siby... fa-ne o placere si emigreaza in Oltenia!
Raspunde

pt 2

Acum 13 ani

Probabil k si tu ar trebui sa migrezi in moldova, iar turcan sa creada mai putin si sa faca mai mult.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus