Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Con-a construieste magazinul Lidl din Selimbar

Firma de construcţii Con-a a început lucrările de construcţie a magazinului Lidl, amplasat în Şelimbăr, în prelungirea străzii Mihai Viteazu din oraşul Sibiu. Magazinul va fi terminat până la finele anului, după cum promite constructorul Con-a. "Este un proiect pilot, pentru că este primul magazin Lidl construit pe o altă structură, propusă de noi", spune Mircea Bulboacă, preşedintele grupului de firme Con-a. Magazinul Lidl va avea o suprafaţă construită de 1.500 metri pătraţi şi va fi amenajat pe un teren de 5.335 metri pătraţi.

Suprafaţa de vânzare va fi de 1.066 metri pătraţi, potrivit documentaţiei depuse la Consiliul Judeţean prin care Lidl a obţinut autorizaţie pentru construcţia magazinului. În imediata vecinătate a magazinului Lidl, ar trebui să fie dezvoltat în anii următori un amplu proiect rezidenţial, Zephir Park, un proiect al israelienilor de la Shapir Group. Lidl a ales locaţia magazinului din Şelimbăr bazându-se tocmai pe potenţialul dat de apariţia acestui ansamblu rezidenţial, "îngheţat" acum. Zephir Residence Park ar urma să aibă, în primă fază, 400 de apartamente, însă dezvoltatorii, care au îngheţat proiectul în 2008, nu au mai dat niciuns emn legat de momentul reluării lucrărilor de construcţie. Viitorul supermarket Lidl se construieşte însă şi va beneficia de 100 locuri de parcare, iar programul va fi intre orele 8.00-22.00.

Magazinul va duce la crearea a 20 de locuri de muncă. Lidl face parte din concernul german Lidl & Schwarz Co&KG ce opereaza şi hipermarketurile Kaufland. Pe plan international, retailerul german deţine peste 800 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, România şi Bulgaria.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Alex

Acum 13 ani

poate ai vrut sa spui peste 8000?
Raspunde

un sibian

Acum 13 ani

deocamdata NU au magazine in Romania!!! va mai informati voi...
Raspunde

J

Acum 13 ani

cam tarziu ati aparut cu stirea proiectul si inceperea constructiei magazinului ii de prin 2009
Raspunde

eu

Acum 13 ani

bravo domnule Maricuta suntem mandri de tine
Raspunde

je

Acum 13 ani

Magazinul va duce la crearea a 20 de locuri de muncă ? !?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus