Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

SERILE SIBIULUI - CONTROVERSE PRIVIND COLONIZAREA SASILOR IN TRANSILVANIA

Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului este o asociatie formata din tineri sibieni. Tineri jurnalisti, tineri oameni de cultura, tineri oameni de afaceri, tineri politicieni. Scopul este acela de a crea in permanent proiecte legate de Sibiu, proiecte ce sunt dedicate Sibiului. Joi, 28 octombrie 2010, incepand cu orele 18.00, te invitam in colaborare cu Wien Cafe pentru a continua dezbaterile organizate de Asociatia noastra despre Istoria Sibiului.

Vom discuta despre controversele colonizarii sasilor in Transilvania. Care a fost rolul acestora in dezvoltarea provinciei? Cine a fost Hermann? Cum functiona viata sasilor din Transilvania? Lectorul va fi prof. univ. dr. Zeno Karl Pinter, profesor la Facultatea de Istorie si Patrimoniu "Nicolae Lupu" din Sibiu, unul dintre cei mai buni specialisti in studiul Evului Mediu din Romania.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus