X

Incep zilele medicale sibiene

Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu – Facultatea de Medicină „Victor Papilian” organizează în perioada 12-13 noiembrie, „Zilele Medicale Sibiene”, manifestare cu tradiţie în peisajul medical sibian. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc, vineri, 12 noiembrie, orele 9.00, în „Aula Magna” a universităţii sibiene, din strada Lucian Blaga nr. 2A, iar la acesta vor participa reprezentanţii celor mai importante centre universitare din tară si strainatate (Cluj, Târgu Mureş, Iaşi, Braşov, Timişoara, Arad si Wűrzburg-Germania). Lucrările prezentate în cadrul manifestării vor aborda majoritatea specialităţilor medicale (Oncologie, Hematologie, Neurologie, Chirurgie, Chirurgie Estetică, Medicină Internă, Ginecologie, Stomatologie etc.). Tot în cursul zilei de vineri, 12 octombrie, orele 15.30, este programat Simpozionul “Actualităţi în sindromul metabolic”, urmat de prezentarea de carte a Prof. Univ. Dr. Nicolae Hâncu din Cluj şi la sfârşitul zilei, firma Sanofi-Aventis a pregătit un moment artistic dedicat Zilei Diabetului. Pentru prima dată în acest an, se vor acorda premii in memoriam Prof. Dr. Radu Ciuchendea, Prof. Dr. Ilie Crăciun şi Prof. Dr. Corneliu Smarandache, pentru medicii tineri, acordate de către firma Wőrwag Pharma.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ginecolog

    S-au instituit premii in memoria unor fosti profesori decedati, dar a fost uitat primul decan al Facultatii de la Sibiu (1990-1992), prof. dr. Marius Herman. El a pus bazele acestei facultati. Meritete sale au fost insusite de urmasul sau. A murit de infarct la 49 de ani.

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact