X

FOTO. Catalin Botezatu: Iubesc Sibiul!

Cea mai recentă colecție de modă a lui Cătălin Botezatu a fost primită cu ropote de aplauze în această seară de sutele de sibieni prezenți la Shopping City Sibiu, în Promenada Mall. Deși a fost vorba despre o colecție haute couture, mai puțin accesibilă publicului larg, hainele marca Botezatu s-au bucurat de un mare succes în rândul sibienilor.

“Vă mulțumesc tuturor că ați fost alături de mine în această seară. Iubesc Sibiul”, a spus Cătălin Botezatu la finalul prezentării de modă. Prezentarea de modă a făcut parte din seria de evenimente organizate de Shopping City Sibiu cu ocazia împlinirii a patru ani de existență. Tot în cadrul acestei serii de evenimente sâmbătă, va fi organizată o tombolă ce are ca premiu o excursie pentru două persoane la Londra, de Revelion.

Mâine seară, de la ora 19.00, în Promenada Mall va concerta trupa Akcent, iar sâmbătă seara, de la ora 19.00, vor concerta formaţia Plenty şi rockerii de la Iris, reveniți după trei ani la Sibiu pentru un concert.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  SIBIAN

  dute de unde ai venit mai homalau ordinar ce esti…ca numai in romania esti si tu vedeta…ca prin alte tarii nu prea a auzit nimeni de tine…esti ca si marca KENVELO…(voi si nimeni)

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tot un sibian

  Unde sunteti voi superintelingeti bai cocalarilor care sunteti ! V-a facut ceva rau omu\’ asta sau va mananca pizma ca are succes ?

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  elena

  Pacat ca nu se spune nimic si de celelalte colectii prezente in aceea seara.Si tinerii nostri creatori de moda au nevoie de promovare, mai ales ca sunt la inceput.Succes tuturor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact