Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Parlamentari ai PSD il iau la rost pe Geoana. Cindrea semneaza, Arcas si Lup - nu

Un grup de parlamentari PSD semnează o scrisoare deschisă în care îl acuză pe Mircea Geoană de subminarea partidului. "În contextul în care agenda publică este dominată de subiecte de o gravitate foarte mare, discutându-se despre noul buget, despre riscul impozitării pensiilor mici şi despre reducerea sprijinului acordat mamelor, dumneavoastră aţi transmis nişte mesaje absolut surprinzătoare cu privire la campania electorală de anul trecut. Nu doar că readuceţi în atenţie un episod de tristă amintire şi pentru PSD şi pentru România, dar o faceţi într-o manieră care nu va face deloc cinste", spun semnatarii scrisorii. Dintre parlamentarii de Sibiu, scrisoarea este semnată doar de Ioan Cindrea, ceilalţi parlamentari: Viorel Arcaş şi Mircea SIlvestru Lup nefăcând parte dintre semnatri.
"Ţinând cont de toate aceste lucruri, vă întrebăm, domnule Geoană, în numele cui acţionaţi? Aveţi motive ascunse pentru care vreţi saă deturnaţi atenţia de la problemele curente? Există agende secrete despre care noi, cei din PSD, nu ştim? Aveţi înţelegeri ascunse cu domnii Crin Antonescu şi Dan Voiculescu? De ce doriţi distrugerea dinăuntru a PSD şi doriţi cu atâta ardoare să vă răzbunaţi pe domnul Victor Ponta?", se arată în continuarea scrisorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Titus

Acum 13 ani

Arcas si Silvestru Lup, batrani lupi de mare.....Cindrea, ne-am obisnuit cu el...sare in toate barcile.....pana o nimereste pe aia sparta.
Raspunde

ww

Acum 13 ani

cindrea un nesimtit fara scrupule, un pupincurist ordinar
Raspunde

Anticomunist

Acum 13 ani

Cindrea e o rusine pentru PSD.
Raspunde

gigi contra

Acum 13 ani

Geoana a simtit ca e pe lista neagra a PSD si mai ales in ultyima vreme a fost sistematic tinut in umbra...asa ca face si el ce poate.... sigur ca nu face nici un bine PSD prin ceea ce spuna dar incearca sa isi puna deoparte batranetile, poate in alt aranjamnet politic. Nu e diferit de jocurile murdare din PD-L unde la fel santajul, tradarea, interesul personal sau alte manifestrai fatise de orgoliu sunt practici obisnuite. trist e ca au uitat sa mimeze macar faptul ca o fac pentru noi. E clar ca e lupta pe viata si pe moarte in PSD iar Geoana a fost sfatuit si sprijinit din afara....
Raspunde

ptr Titus, ww, anticomunist

Acum 13 ani

Vai de voi limbricilor . Comentarii pedeliste, uneperiste si ale frustratiilor din psd. Mai bine pupatil sub coada pe boc in momentul cand se vantura caci poate atunci gandurile exprimate pe gura vi-se intorc in creier daca acesta din urna exista.
Raspunde

ioio

Acum 13 ani

@ titus, ww, anticomunist : Si se mai si autointituleaza anticomunist, dar oare vede ce se petrece i tara asta acuma ? Ne indreptam cu pasi marunti dar multi spre o dictatura Basestiana, dar vad ca te doare in basca, crezi ca o sa fiti acoperiti si noi restul sa fim sclavii vostri ?! Cand ai ajuns sus mai este un singur loc unde poti sa mergi, in jos ! succes .
Raspunde

ULOS

Acum 13 ani

Pai caracter de CACAT Cindrea, imi cer scuze pentru limbaj dar nu am alte cuvinte. I-a facut rana la dos lui Geoana cat a fost presedinte. Acest iuda se dezice acum de el. Imi e scarba de caracterul infect al dl-ui Cindrea Ioan. Asta se cheama politica? Marsavia e pe primul plan. Intrebati-l pe Cindrea ce inseamna onoare si virtute, cu siguranta ii lipseste din dictionar.
Raspunde

Titus

Acum 13 ani

Mai bine haimana, decat tradator Mai bine huligan ,decat dictator. Mai bine golan , decat activist Mai bine mort , decat comunist. IP I88.24.246.163. ..IOIO...etc. comunisti ca Ilici Iliescu, Cindrea, Victor Poanta et. comp. pot minti un om, pot minti o generatie, dar nu pot mintii timpul, nu pot mintii pe Dumnezeu. Adevarul asteapta....numai minciuna e grabita. Dumnezeu sa va aiba in paza!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus