X

Sibiul, "nedemn" de un concert Timpuri Noi

Formația Timpuri Noi și-a anulat concertul programat pentru joi seara, în Oldies Pub din Sibiu. Motivul comunicat gazdelor a fost că orașul nu e pregătit pentru un concert Timpuri Noi și că, aici, nici nu ar exista public.
 „Managerul trupei m-a sunat şi mi-a spus că nu mai vin la Sibiu, căci ei consideră că sibienii nu sunt pregătiţi pentru un concert Timpuri Noi. Am vorbit cu ei acum o lună și jumătate, i-am promovat, nu se poate să îţi baţi joc de public. Indiferent câte bilete se vând, dacă îţi iei un angajament trebuie să-l respecţi” a spus Răzvan Vandrea, managerul clubului Oldies.
Contactat telefonic, managerul trupei Timpuri Noi a declarat că începând de astăzi nu mai colaborează cu formaţia, iar decizia anulării concertului aparţine noului manager.
Fostul vocalist al formației, Artanu, a concertat alături de noua sa trupă, Partizan, acum două săptămâni în Atrium și a fost foarte mulțumit.
„Am avut parte de un public extraordinar. Sibienilor le-a plăcut Partizan. Am plecat încântaţi şi o să revenim oricând cu plăcere”, a spus Adrian Pleşca ”Artanu”, fost fostul membru fondator al trupei Timpuri Noi.

Foto: www.musichat.ro

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  bibi melomanu\'

  e o magarie acolo….daca Artanu\’ a zis ca e ok la Sibiu iar vechiul manager a zis ca e decizia noului manager, atunci e ceva ce tine de tiganiile dintre ei, nu de publicul sibian…. mitici cu miniciunile in varful limbii, always.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  adi

  Baaaa!, acum traiti doar din concerte baaaaa! A trecut demult vremea cand mi-am cumparat toate albumele voaste originale! pe caseta, si lumea va stie mai ales pt. \”timpuri noi\”, nu partizan …

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  turin turambar

  1. Managerul trupei Timpuri Noi a afirmat ca sibiul nu are public, ceea ce nu e chiar asa un neadevar, nu a spus ca Sibiul ar fi nedemn, deci folosirea acestui cuvant, chiar si intre ghilimele este gresita.
  2. Artanu a concertat alaturi de cealalta trupa in care activeaza, nu alaturri de noua lui trupa pentru ca Partizan nu este o trupa noua.
  3. Poate ca Artanu a spus doar din politete ca publicul sibian este extraordinar…
  4. Mai citeste istoria trupei Timpuri Noi, deaorece Adrian Plesca NU este membru fondator, iar daca acest lucru l-ai aflat de la el …te-a mintit.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact