X

Sibianca Gatej, recrutata de securitate

Consilierul prezidenţial Corina Alexandrina Gâtej a fost recrutată de Securitate în 1989, anunţă CNSAS. Gâtej este de loc din Sibiu şi a fost recrutată cel mai probabil de ofiţerii de securitate sibieni. Gâtej avea numele conspirativ "Florina". Corina Alexandrina Gâtej este consilier prezidenţial pentru relaţia cu mediul de afaceri.
CNSAS i-a eliberat, însa, o adeverinţă de necolaborare, pe motiv că nu au fost găsite probe suficiente. "Pe vechea lege, Gâtej ar fi primit sigur verdict de poliţie politică, ofiţerul ei i-a remarcat entuziasmul de a colabora, deci pe vechile proceduri nu ar fi scăpat. Pe noua lege nu avem însă probe suplimentare, nu am gasit note ale ei", au declarat surse din CNSAS citate de realitatea.net. Mircea Dinescu a fost mult mai tranşant şi a spus ca "din punct de vedere legal, Gatej nu a colaborat. Omeneşte însă, e jenant".
Alexandrina Gâtej a fost şef al Departamentului Mediul de Afaceri Intern şi Internaţional, a fost manager pentru Europa Centrală şi de Est al Unilever, şi preşedinte al prestigioasei Camere de Comerţ Româno-Americane (AmCham). Sibianca a absolvit Liceul Gheorghe Lazăr. Despre ea se spunea în urmă cu un an că ar putea fi viitorul premier al României.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marius

  SECURISTOOOOOO …. DEMISIA …DIN TOATE FUNCTILE STATULUI…. in ce tara sa mai vazut asa ceva .. ca fosti securisti sa isi pastreze bine mersi functile inafara de romania… Tara de cacat si plina de securisti.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gogu

  N-o mai blamati ci oferitii un loc de munca nou pe Centura Sibiului , la verificat indicatoare ori la pazit casa lui Klaus de ,,teroristi\”!! Apropos, mai platim mult salariul paznicilor casei Burgermeisterului , Klaus !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact