Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Cat a durat? Doua saptamani? Centura a fost inchisa astazi pentru lucrari

Montarea unor panouri de semnalizare, necesare desfăşurării traficului pe centură dar ignorate până în prezent, a făcut ca pe centura Sibiului să se circule astăzi pe un singur sens, timp de o jumătate de oră.

“Începând cu ora 13:30, circulaţia a fost oprită pe centura municipiului Sibiu, pe sensul de mers către Sebeş, la kilometrul 15+200m, în vederea montării unor panouri de semnalizare”, a anunţat astăzi Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conform primelor estimări durata lucrărilor a fost de aproximativ o jumătate de oră.

Traficul pe centura ocolitoare a Sibiului a fost deschis în seara zilei de 1 decembrie, după plecarea premierului Emil Boc, venit să taie panglica.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

17 comentarii

Carcotas

Acum 13 ani

ce fel de articol carcotas... pai daca e vorba de 30 min. nu cred ca trebuia un titlu asa de disperat. Ajungea un anunt mai la subiect, dar fiecare cu jurnalistica lui.
Raspunde

sibian

Acum 13 ani

trebuia sa comentati ceva. se stia la deschidere ca nu e finalizata 100 %.
Raspunde

un sibian

Acum 13 ani

sa vedeti de cate ori o sa se mai devieze traficul 30 de min...
Raspunde

aaa

Acum 13 ani

Au intrerupt circulatia pt indicatoare macar de ar fi corecte indicatiile pt ca la iesiere din zona Compa, Agnita este exact in directia opusa decat cea reala.
Raspunde

pp

Acum 13 ani

Hai la treaba si nu mai comentati atat. Cat pentru autor, las-o mai incet cu criticile. Sunt alte subiecte mai interesante decat o strada blocata 30min.
Raspunde

dorel

Acum 13 ani

las-o bai ca merge asa ne-am obisnuit cu ea
Raspunde

paris

Acum 13 ani

idiotilor numai idioti auzi la ei tampitii.ce carcotasi nu s-a inchis nici macar o ora.
Raspunde

Tendentios

Acum 13 ani

Titlu este mai mult decat tendentios . Nici nu ma mir ca jurnalisti sunt acuzati de minciuna pentru ca de multe ori dezinformeaza.
Raspunde

Varlaam

Acum 13 ani

Ce atatea comentarii,bine ca s-a realizat si traficul greu nu mai intra in oras.
Raspunde

Andrei

Acum 13 ani

Eu cred ca visul vostru umed este ca centura sa crape. Nu va ganditi ca daca crapa o sa avem probleme de trafic din nou, va bucurati ca aveti un subiect senzational pe care sa il exploatati. jeguri!
Raspunde

gigi

Acum 13 ani

cat de fraieri puteti fi???????
Raspunde

gicu

Acum 13 ani

30 minute? <<<<<< 8 ani, disperare de ziarist ca nu are ce scrie despre centura, eu zic sa te duci sa cauti fisuri, poate le publici numarul si adancimea
Raspunde

Jeffrey

Acum 13 ani

Se vede ca nu mai exista presa in Sibiu. Ce fel de articol este acesta? Sunteti niste incompetenti!
Raspunde

gigi contra

Acum 13 ani

Dan Onescu...esti varza prietene...pai nici nu a fost inchis de tot!!! a fost inchis pe un sens, deci se circula dar pe un singur sens. Pai asta nu e stire frate, e cacialma. Avem destule sa spunem (pe bune) daca ne apucam, dar sa latram la luna...chiar asa... da-o naibii de meserie.
Raspunde

sibyanul

Acum 13 ani

Astia de la Turnul sfatului copiaza articolele de pe net dupa ce verifica HOTnews, Citynews sau alte surse nationale si le trensmit si ei pentru cei 1000 de cititori saptamanali! Si mai zic ca sunt ziaristi. HALAL! Cautati prin gunaie si poate gasiti ceva mai interesant de publicat (ma refer la articole care nu au aparut in presa anii trecuti)!
Raspunde

elena

Acum 13 ani

Oameni buni ,eu zic sa nu criticam ziaristii......fac si ei ce pot ....daca ne uitam la tv ,situatia este exact aceasi ...ba chiar mai rau poate ..Legat de subiect ,bine ca s-a rezolvat pana la urma si ce e importannt pana la urma ,avem si noi sibienii centura ocolioare,in comparatie cu alte mari orase care deocamdata nu au ...sau cel putin deocamdata....
Raspunde

yury

Acum 13 ani

da da da.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus