X

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Plagiator

  La un articol de mai jos am scris:
  \”Vrajeli opreniste si laude fara rost prin ziarele sponsorizate de ULBS! Tot ce scrie in articol vizeaza cativa studenti. Problemele reale ale ULBS vizeaza pe cei 25.000 de studenti romani care platesc la greu. A fost o noua plimbare a lui Oprean pe banii ULBS in China, unde a mai fost de mai multe ori. Problema lui Oprean este ca la intoarcere a primit pleasca: A INCEPUT URMARIREA PENALA IMPOTRIVA LUI OPREAN SI DUSE IN CAZUL FRAUDELOR DIN DOSARUL \\\”CONCEPT\\\”. SA VEDEM CUI II VA MAI DA MANA SA-I SALVEZE LA INFINIT PE FAPTUITORI. Lui Rusu ?, lui Irimie ? Va interveni din nou Carabulea la magistrati, cu formula \\\”dau oricat sa-i dea NUP lui Oprean\\\”? Daca da, atunci pe unde va scoate statul roman camasa la CEDO? Tot ocrotind infractorii, am ajuns sa nu fim primiti in spatiul Schengen. Locul lui Oprean este langa prietenii lui (nedespartiti) Carabulea si Apostu, dar nu la Ramada, pe care Oprean i-a cedat-o stapanului atotputernic al orasului Sibiu, in detrimentul ULBS. \”

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  anghel

  nu te lasi, delatorule! macar, trimite comentariul asta infantil la toate cele peste 1.500 de ziare din tara, sa stim o treaba, ca vei ajunge de notorietate, si de neghib, si de delator, si de plagiator… anatema sit!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pentru anghel cel jegos

  Dupa incarcatura de ura se vede ca esti apartinator al gastii oprean-duse. Nu va convine ca trebuie sa dati socoteala, ai? Dar culmea jegului este ca tocmai oprean si duse se plang de delatori! Duse a fost publicat in ziar, in 1990, ca informator al securitatii. Ei vorbesc de delatori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact