Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cursa Blue Air Madrid - Sibiu, redirectionata pe Aeroportul Baneasa din cauza cetii

 

O cursă a companiei aeriene Blue Air pe relaţia Madrid - Sibiu a fost redirecţionată, miercuri, pe Aeroportul Băneasa, întrucât aeronava nu a putut ateriza la Sibiu din cauza ceţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportului din Sibiu, Iuliana Opriţă, o cursă Blue Air de la Madrid nu a putut ateriza, miercuri, din cauza ceţii.
"Cursa a fost redirecţionată către Aeroportul Băneasa, unde a stat în aşteptare, urmând să sosească la Sibiu după ora 12.30", a declarat corespondentului Mediafax Iuliana Opriţă.
Potrivit sursei citate, cursa va prelua pasageri şi va pleca imediat către Stuttgart, condiţiile de vizibilitate permiţând, miercuri la prânz, manevrele de aterizare şi decolare de pe aeroport.
Reprezentanţii Aeroportului din Sibiu spun că restul curselor au fost operate fără probleme.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus