Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Johannis si Bottesch asteptati sa inaugureze vineri oficial Arena Platos. Plus sase ore de schi gratuit

Cel mai nou complex de pârtii din România, Arena Platoș, va fi inaugurat oficial vineri, 4 martie, la ora 17:00.

La inaugurare vor fi prezente oficialități ale Consiliului Județean, Primăriei Municipiului Sibiu, Primăriei comunei Poplaca, Mitropoliei Ardealului precum și reprezentanți ai mai multor instituții.

De asemenea, evenimentul se va bucura de prezența Excelenței Sale, ambasadorul Austriei în România, domnul dr. Michael Schwarzinger.

Evenimentul va fi prilej de sărbătoare pentru toată lumea. Toți schiorii și snowboarderii care vor dori să fie prezenți vineri la inaugurarea oficială a resortului Arena Platoș vor beneficia de gratuitate pe toate instalațiile de transport pe cablu ale complexului intre orele 16:00 – 22:00.

Resortul Arena Platoș este situat la 1 kilometru de intrarea în Păltiniș, pe drumul județean 106A. Complexul este rezultatul unei investiții concepute de trei parteneri, Martin Freinademetz, Andy Fazekas și Aurel Balu. Resortul este compus din cinci pârtii. Cea mai lungă are 640 de metri iar cea mai scurtă, cea destinată începătorilor, o lungime de 240 de metri.

De asemenea, schiorii și snowboarderii pasionați de sporturile extreme își pot testa abilitățile în cel mai modern fun-park din România, o pârtie pe care au fost construite mai multe obstacole pentru trick-uri și sărituri. Complexul cuprinde o şcoală de ski şi snowboard, un centru de închirieri echipament precum şi un spaţiu destinat special copiilor începători. Două dintre pârtiile complexului sunt dotate cu instalații de nocturnă, funcțională în zilele de miercuri și sâmbătă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

5 comentarii

Dan

Acum 13 ani

Ce sa inaugureze, ca nu au facut ei. Daca vor sa faca ceva sa duca proiectul batrana-gaujoara la sfarsit, acolo e si altitudine mai mare si partiile vor fi mult mai lungi. La Platos sunt scurte si cel putin vreo doua dintre partii care nu sunt pe versantul nordic vor avea probleme cu zapada.
Raspunde

zexe

Acum 13 ani

Pai se inaugureaza de sasi si ambasadorul austriac fiindca maretele realizari apartin Epocii de Aur Johannis, iar constructorii, eroi ai muncii capitaliste, sunt doi neaosi romani: Martin Freinademetz, Andy Fazekas. Traiasca si infloreasca scumpul nostru imperiu austro-ungar!
Raspunde

noi

Acum 13 ani

parca a mai fost inaugurata de 2-3 ori...au zis ca au facut 3 partii functionau doar 2....mai multe inaugurari
Raspunde

Schioru\'

Acum 13 ani

Ar trebui inaugurata in fiecare saptamana, acolo sunt conditii de petrecere a timpului liber. Inca n-au construit cladirile de la baza partiei, dar si asa sunt conditii mult mai civilizate decat in Statiunea Paltinis. Acolo, desi administreaza telescaunul de atata timp, n-au fost in stare sa aiba o buda in stare de functionare. Dupa ce ca e cu plata (buda), trebuie sa ai pe cineva afara care sa tina cu mana de usa, ca se deschide (si nu ajungi cu piciorul, sa-l proptesti in usa). Mult succes si sper sa faceti cate o inaugurare saptamanala!
Raspunde

opinion

Acum 13 ani

In sfarsit se face ceva si in loc sa fie lumea multumita se gasesc o gramada sa comenteze ca de ce asa, de ce nu asa, etc. Bravo lor, celor care au reusit sa faca o treaba ca asta, fie ei ce natie or fi- musulmani de-ar fi, care e problema ta, ZEXE?? daca cei doi erau romani suta la suta, ar fi fost vreo diferenta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus