Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Sibian prins in timp ce incerca sa vanda o arma de tir, cu munitie, fara documente legale

Un bărbat din Sibiu a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să vândă o armă de tir sportiv, cu muniţia aferentă, pentru care nu avea documente legale, astfel că s-a ales cu dosar penal.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost prins de poliţiştii de la Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în timp ce vindea arma cu lunetă şi o cutie de alice de calibul 5,5 milimetri într-un târg, se arată într-un comunicat de presă de luni al Poliţiei Române.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că sibianul nu avea certificat de deţinător sau permis de armă.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru deţinere de armă neletală supusă autorizării, efectuarea de operaţiuni cu arme şi muniţii neletale supuse autorizării, uz de armă neletală supusă autorizării şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus